Blog

31 Oct

Home

TUNED4

YOUR MICROSOFT SPECIALIST

Why we are Microsoft specialists

What do we have to offer?

ADVIES OP MAAT

Tuned4 geeft al een decennia lang advies aan verschillende bedrijven op het gebied van Microsoft producten. Deze adviezen lopen uit een van het opzetten van een eigen SharePoint afdeling tot de ontwikkeling en implementeren van een nieuw product. Middels interviews en workshops zijn wij in staat om een passend antwoord te geven op elk vraagstuk.

TRAINING VOOR U

Willen u en uw collega’s ook slimmer en effectiever werken met SharePoint en het Office 365 platform? Tuned4 biedt u een maatwerk cursus SharePoint op uw eigen locatie. U kunt uw eigen groep collega’s samenstellen of bijvoorbeeld met de hele afdeling een SharePoint cursus volgen. In deze cursus leert u precies datgene wat u nodig heeft voor uw werkzaamheden.

Overzicht trainingen

U VRAAGT WIJ BOUWEN

In de huidige samenleving zijn ICT systemen niet meer weg te denken uit onze bedrijfsprocessen, van de digitale afhandeling van bedrijfs correspondentie tot uren registraties en declaratie workflows alles is of wordt gedigitaliseerd. Deze systemen dragen bij aan een gecontroleerde efficiënte, maar vooral veilig afhandeling van bedrijfskritische processen.

Wilt u meer weten?

Wij staan altijd open voor een vrijblijvend gesprek

Contact
Read More

31 Oct

Contact

Contact

Do you want to know more? Get in contact with us.

Address

tuned4
Katharina Schroeder
Bosgaai 10
5658CL Eindhoven

Contact details

Email: info@tuned4.nl
Twitter: @tuned4
Tel: +31 (0) 6 435 18 330
KvK: 64934012

Read More