tuned4 wandelt voor de dieren tijdens de Vierdaagse in Nijmegen

Na maanden van training was het eindelijk zover! Ik heb opnieuw de Nijmeegse Vierdaagse uitgelopen!

Walk of the World

Tijdens deze ‘Walk of the World’ wandel je 4 dagen achter elkaar 30, 40 of 50 km door de prachtige omgeving van Nijmegen. En dat samen met 42.000 andere wandelaars en militairen. Als je ‘m helemaal uitloopt, ontvang je op de laatste dag het Vierdaagsekruis. Ik heb er inmiddels al 2 in ontvangst mogen nemen!

Vierdaagsekruis

Wat ging het lekker!

Twee jaar geleden heb ik ook al meegedaan. Toen liep ik vier dagen 50 km. Ondanks mijn blessure heb ik ‘m toen wel uit kunnen lopen. Toch heb ik dit jaar voor de kortere afstand gekozen: 40 km. En wat ging het lekker! Samen met mijn wandelmaatje Arno, mijn buurvrouw Marique en twee van haar vriendinnen hebben wij er een gezellige week van gemaakt!

Sponsorloper

Naast dat ik de Vierdaagse voor m’n plezier loop, is er ook een serieus doel. Ik ben namelijk sponsorloper en loop dus voor het goede doel. In mijn geval is dat de Dierenbescherming. Via mijn persoonlijke sponsorpagina kunnen vrienden, familie en relaties een bedrag sponsoren. Het volledige bedrag gaat naar de Dierenbescherming.

Opgehaald bedrag

Ook de opbrengsten van de “tuned4 deelt succes” actie van afgelopen Kerst, heb ik hier naar overgemaakt. Gezamenlijk hebben wij op het moment dat ik over de finish ? liep, een bedrag van €565,- opgehaald!

Steun mij en daarmee de Dierenbescherming!

Maar het is nog niet voorbij! Tot 31 augustus kun je nog een bijdrage doen. Dus wil jij je inzetten voor de belangen van dieren? Ga dan naar mijn sponsorpagina en help mee!

Bedankt iedereen die heeft geholpen. En misschien tot volgend jaar!
Groetjes Kate

This slideshow requires JavaScript.