Trainingen en Workshops

Snel en efficiënt werken

De implementatie of uitrol van Office 365 en SharePoint gaat verder dan de technische invoering. Om alle opties in Office 365 optimaal te benutten, is het cruciaal uw organisatie te trainen. Met alle kennis in huis, worden de dagelijkse werkzaamheden sneller en efficiënter uitgevoerd.

tuned4 helpt uw medewerkers graag bij het inzetten van de juiste tools en het leren van handige tips & tricks.

Trainingen en maatwerk

tuned4 biedt verschillende trainingen en workshops aan om uw bedrijf te ondersteunen in dit proces. Zo hebben we standaard trainingen toegespitst op de verschillende gebruikersrollen binnen uw organisatie. Kiest u liever voor maatwerk? Dan stelt u een training op maat samen met een van onze ervaren trainers.

Interesse in een training of workshop? Of hebt u vragen?

Inspiratie

Uw organisatie wil de beste resultaten halen en doelen sneller bereiken? In deze interactieve training maakt u kennis met de mogelijkheden die het Office 365 platform biedt om samenwerking te ondersteunen, kennis te delen of processen te digitaliseren en automatiseren. Denk aan intranet, document management (DMS), record management (RMS), team samenwerkingsruimtes (collaboration tools), proces ondersteuning (formulieren en workflows) en de vele andere mogelijkheden die het Office 365 platform biedt.

Inventarisatie

Welke onderdelen van Office 365 en/of SharePoint heeft uw organisatie nodig? Samen brengen we de hulpvraag, wensen en doelen in kaart. We bekijken welke onderdelen geschikt zijn en hoe we deze op een slimme manier implementeren in uw organisatie. Op basis van de opgedane inzichten kan uw organisatie een eerste concept roadmap/mindmap of functioneel ontwerp opstellen

Eindgebruiker

Is SharePoint uitgerold binnen uw organisatie? Ontbreekt nog algemene kennis over het goed gebruik van de vele de functionaliteiten? In deze training krijgen deelnemers de kennis en vaardigheden aangereikt die nodig zijn om een SharePoint omgeving beter te leren begrijpen en gebruiken. Denk aan het werken met documenten, gebruik van het persoonlijke profiel, bestanden delen en slim gebruik van de zoekfuncties. De deelnemer kan na deze training moeiteloos zijn/haar weg vinden in SharePoint.

Specialisatie

Uw organisatie is al bezig met SharePoint en heeft behoefte aan verdieping en wil aan de slag met een zelfgekozen onderwerp. De deelnemers gaan aan de slag met het gekozen onderwerp en leren van een specialist met veel praktijkervaring. Tijdens deze op maat gemaakte, verdiepende training is het mogelijk om een actuele casus uit de organisatie te behandelen en uit te werken.

Opties

  • Digitale Formulieren (Microsoft Forms, Power Apps)
  • Workflows (Microsoft Flow, Nintex)
  • Search inrichten
  • … (zelf gekozen onderwerp)

Expert

Beheert u een SharePoint site? Of helpt u bij het inrichten van een site of proces in SharePoint? Of bent u eindgebruiker die een beter beeld wil krijgen over de (on)mogelijkheden van Office 365 en SharePoint? In deze training leert u de verschillende onderdelen inrichten en beheren. Denk aan sites, navigatie, bibliotheken, lijsten, kenmerken, pagina’s en machtigingen. Het doel is om zelfstandig tot een oplossing te komen.

Maatwerk Training

Bij tuned4 begrijpen wij dat elke organisatie eigen unieke uitdagingen en producten heeft. Wij bewegen graag met u mee. Daarom kunt u ook een Maatwerk training afnemen. U bepaalt het onderwerp en/of kiest een aantal onderdelen uit de bestaande trainingen en workshops. tuned4 heeft veel ervaring met het geven van maatwerk trainingen over verschillende onderdelen van Office 365 en SharePoint.

Tijdens een persoonlijk gesprek inventariseren we uw specifieke trainingsbehoefte(n). Op basis van uw input en onze kennis stellen we een maatwerk training samen.