tuned4 nu ook Nintex Certified

tuned4 heeft nu al 8 jaar ervaring met het implementeren van bedrijfsprocessen middels Workflows en digitale Formulieren. Voornamelijk gebaseerd op de Nintex Product Suite, maar ook met SharePoint Designer en InfoPath. Het automatiseren van bedrijfsprocessen kan veel voordelen opleveren. Zoals:

  • standaardisatie – Door processen te automatiseren zorgt het systeem ervoor dat altijd de zelfde stappen in de juiste volgorde worden doorlopen. Zo hoef jij je dus niet meer druk te maken, of het bestand wel de juiste goedkeuring (handtekening) heeft ontvangen.
  • eenvoudigheid – Door dat het systeem de flow automatisch doorloopt, hoeft de gebruiker geen kennis meer te hebben wat de stappen zijn en wij er allemaal betrokken is. Op het moment dat hij iets moet doen, ontvangt hij automatisch een notificatie vanuit het systeem. Als hij zijn eigen stap afhandelt, zorgt het systeem ervoor dat de volgende stap wordt opgestart.
  • overzicht – Door workflows in SharePoint of Office 365 te automatiseren, kan ieder gebruiker ten alle tijden inzicht krijgen in de status van de flow. Ook rapportages over aantallen en doorlooptijden zijn hierdoor mogelijk. Dit kan weer gebruikt worden voor verbeteringen aan het systeem.

Sinds eind december mag ik nu ook twee Nintex certificaten toevoegen aan mijn CV. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Wilt u meer weten?

 

Nintex Workflow Pro – Creating Nintex Workflows and Forms

Nintex Workflow Pro

 

 

 

Nintex Workflow Admin – Managing Nintex Workflows and Forms

Nintex Workflow Admin

 

 

 

Leave a Comment