Portiva zoekt kandidaten! Interessante rol als SharePoint Business Consultant bij dè 100% SharePoint club van NL

 

Click hier voor meer informatie: http://t.co/mrfBryJ6

Als SharePoint Business Consultant opereer je tussen Business en IT. Je adviseert klanten over de inzet van Microsoft SharePoint voor thema’s als ECM, collaboration, BPM, portals of search. Business cases werk je verder uit in functionele ontwerpen en advies rapportages.

 
Binnen het projectteam vertaal je het ontwerp naar een concrete SharePoint oplossing waarbij je gebruik maakt van diepgaande technische kennis van collega’s waar nodig. Je opereert nadrukkelijk aan de klantkant en bewaakt de functionele wensen en eisen van de klant gedurende de realisatie. Je overtuigd op kennis en ervaring m.b.t. SharePoint maar ook op bedrijfskundig niveau. Je zit aan de voorkant van projecten en afhankelijk van je achtergrond en ambitie vervul je de rol van lead SharePoint consultant of Projectleider.

Je bent ondernemend en naast billable werkzaamheden ondersteun je het management op het gebied van de ontwikkeling en positionering van Portiva. Bijvoorbeeld door het verder ontwikkelen van de Portiva eigen project en consultancy methodologie; genaamd Portiplan.

Click hier voor meer informatie: http://t.co/mrfBryJ6

Leave a Comment