Trainingen

Het trainen van uw organisatie in het gebruik van de standaard (en eventueel maatwerk) producten van Microsoft is cruciaal voor het slagen van een goede product implementatie of uitrol. Daarom biedt tuned4 een aantal verschillende trainingen en workshops aan om uw bedrijf te ondersteunen in dit proces. Naast de drie standaard trainingen toegespitst op de verschillende gebruikersrollen binnen uw organisatie biedt tuned4 ook de mogelijk een geheel op maatgemaakte training samen te stellen in samenwerking met een van onze ervaren trainers. Voor vragen aangaande een workshop of training kunt u ten alle tijden contact met op ons opnemen.

Awareness Workshop

Deze Awareness workshop is voor iedereen die wil gaan samenwerken met het Office 365 Platform en SharePoint. Men leert hierdoor de visie, achtergrond, cultuur verandering en de mogelijkheden van het platform. Na afloop van de training hebben de deelnemers een uitgebreid aantal onderdelen van Office365 en SharePoint gezien en kunnen op basis hiervan begrijpen hoe deze de organisatie kunnen ondersteunen.

Duur: 2-4 uur

Wilt u meer weten?

Power User Cursus

De Power User Cursus (ook wel kerngebruikers training genoemd) is specifiek samengesteld voor eindgebruikers die SharePoint sites gaan beheren. Daarbij wordt deze cursus vaak aangeboden aan gebruikers die een rol spelen bij het inrichten van een site of proces in SharePoint, om een beter beeld te verkrijgen welke (on)mogelijkheden het Office 365 en SharePoint platform biedt.
Tijdens deze training wordt er waarde aan gehecht dat de deelnemers zelfstandig tot een oplossing kunnen komen.
De training is dus uitermate geschikt voor diegene die een goed gevoel voor structuur en een affiniteit met IT hebben. Dit kunnen dus zowel deelnemers vanuit de business echter ook vanuit de IT afdeling zijn.

Duur: 2 dagen (Deelnemers: 3 – 10 per cursus)

Wilt u meer weten?

Eindgebruiker Cursus

Deze eindgebruikers training is voor iedereen die wil gaan werken met een of meerdere producten uit het Office365 Platform. Per eindgebruikers cursus wordt dieper ingegaan op de functionaliteit van een product en de mogelijkheid om dit naar wens van de organisatie te configureren.
Producten die in de eindgebruikers cursus worden ondersteund zijn:

  • Sharepoint
  • OneDrive
  • Yammer

Stel dat u kiest om een eindgebruikers training kiest voor SharePoint dan krijgen u en uw collega’s  de kennis en vaardigheden aangereikt die nodig zijn om een SharePoint omgeving praktisch te gebruiken in uw organisatie, waarbij er onder andere speciale aandacht wordt gehecht aan de Document Management functionaliteiten.

Duur: 2 uur per productlijn (Deelnemers: 5 – 15 per cursus)

Wilt u meer weten?

Maatwerk cursus

Omdat wij bij tuned4 begrijpen dat elke organisatie zijn unieke uitdagingen en (standaard / maatwerk) producten heeft, bewegen wij graag mee met de wensen van onze klanten. Daarom is ook mogelijk om een maatwerk training te af te nemen met een door u bepaald onderwerp of samenstelling van de bovenstaande workshops en trainingen. Tuned4 heeft ervaring met het geven van dit soort maatwerk trainingen in uiteenlopende onderwerpen met betrekking tot Office 365 en SharePoint.
Een kleine opsomming ter inspiratie van de meest recente aanvragen zijn:

  • Het inrichten van search binnen een Case / Document Management systeem
  • Het zelf kunnen bouwen van formulieren (middels InfoPath of Nintex Forms)
  • Het zelf kunnen bouwen van workflows (middels SharePoint Designer of Nintex Workflow)

Tijdens een persoonlijk gesprek worden de specifieke trainingsbehoeften geïnventariseerd en wordt er op basis van uw input en onze kennis een maatwerk training samengesteld.

Duur: In overleg (Deelnemers: In overleg)

Wilt u meer weten?